I died and went to heaven....

Jeg var innom bloggen til Tone fra Hjertemat.com og fant en oppskrift på sjokoladepudding, og den så helt himmelsk ut. Oppskriften er hentet fra denne boken til Renée Voltaire.

Den måtte selvsagt prøves ut, og jeg ble IKKE skuffet! Den ble myk, nydelig og mektig. Skikkelig mektig, faktisk, så en liten porsjon er mer enn nok. Oppskriften finner dere på bloggen til Tone, her.

Jeg brukte ikke honning, men yaconsirup, og blenderen min ville IKKE jobbe med dadlene, så jeg tok min gode gamle stavmikser fra Philips fram, og den skuffer ALDRI! Da desserten var ferdig hadde jeg i litt himalayasalt, gojibær, kakaonibs, nøtter og bipollen. Neste gang skal jeg ha i bringebær for å tilføre litt syre, fordi "puddingen" ble veldig mektig. Den er nok sikkert best til en kopp kaffe. Åhnam.


Mmm, deilig (nesten) raw sjokoladepudding. Her med nøtter, gojibær, kakaonibs, bipollen og himalayasalt.

...og så rørte jeg rundt.

Den inneholder avocado, raw kakaopulver, yaconsirup, dadler, vann og pinjekjerner. Masse godt med mye næringsstoffer. Sunn sjokoladepudding, I love it!

9 kommentarer

Tone - Hjertemat

06.feb.2011 kl.00:47

Så utrolig gøy du likte den! Jeg har smakt en annen tidligere, men den smakte for mye avokado. Denne smakte sjokolade! Nydelig!

Lille Hvitløk

06.feb.2011 kl.10:15

Denne vil jeg og prøve, for jeg har også laget en før som smakte for mye avocado...Kanskje den samme som Tone? :)

kraft

06.feb.2011 kl.20:37

Tone: Den var kjempegod. Og mektig! Kommer nok til å lage den igjen, ja. ;)

kraft

06.feb.2011 kl.20:39

Lille Hvitløk: Denne smakte ikke avocado. Bare godt, og mektig. Jeg hadde i litt Stevia vanilla cream for å få litt mer søtsmak på den, for dadlene mine ville egentlig aldri helt jobbe med meg. Da ble det iallefall godt. :)

Tone - Hjertemat

06.feb.2011 kl.22:10

Bløtla du dadlene? Jeg bløtlegger de alltid litt og fjerner skallet..

Lille Hvitløk

07.feb.2011 kl.08:32

Nå har jeg lagd den, og den ble suuupergod!! Men jeg erstattet dadlene med gojibær, for jeg tåler ikke dadler (!). Med gojibær blir den nok ikke like mektig heller, for jeg spiste hele bollen min, og skrapte av miksebollen og stavmixeren også :D

kraft

07.feb.2011 kl.14:12

Tone: Det skal jeg også begynne med. Jeg bare kastet dadlene rett oppi, jeg. Skal gjøre som deg neste gang.:)

kraft

07.feb.2011 kl.14:14

Lille Hvitløk: Du er løsningsorientert, altså! Gojibær i stedet for dadler, kanskje jeg også skal prøve det! :)

Hjertemat.com

07.feb.2011 kl.22:42

Gojibær du, det var lurt! :-)

Skriv en ny kommentar

kraft

kraft

26, Trondheim

Bevisst. Et kosthold uten gluten, sukker, gjær og melk. Trening. Tryner på isen og har alltid blåmerker. Ved godt mot likevel!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits